Hirdetés
Archivum

Tovább erõsödött a Salamanca:

:

Hirdetés

Újabb igazolást jelentett be a következõ évadra némileg átalakuló Salamanca. Tiffany Hayes megszerzésével erõsített a spanyol együttes.

Fotó: Perfumerías Avenida Salamanca

Fotó: Perfumerías Avenida Salamanca

Tiffany Hayes-t talán senkinek sem kell bemutatni, hiszen az Atlanta Dream klasszisa az Egyesült Államokban és itt Európában is remek idõszakot tudhat maga mögött. Tavaly a WNBA-ben az Atlanta Dream nagy menetelése alkalmával 17 pont, 4 lepattanó átlagot teljesített. A csapatánál idén is vezérként számítanak rá.

Itt Európában a CCC Polkowicét segítette, ahol a legjobbnak bizonyult. A lengyel élvonalban 14 pont, 5 lepattanó, az Euroligában 12 pont, 4 lepattanó volt az átlaga. Tiffany Hayes azeri állampolgársággal is rendelkezik, így nem foglal “nem európai” helyet a Salamancánál. Ez további mozgásteret biztosít a spanyoloknak az építkezéshez. Erre szükség is van, mivel csapatuk némileg újjáépül. Az elmúlt szezon keretébõl Silvia Dominiguez és Jewell Loyd hosszabbított. Szerzõdéssel rendelkezik Erika de Souza. Új igazolásaik pedig Kristine Vitola és Evelyn Akhator

Hirdetés