Hirdetés
Archivum

Tovább menetel Ujhelyi és Császár csapata Spanyolországban:

:

Hirdetés

A hétvégén immár a 16. fordulót bonyolították le a Spanyol Bajnokságban. A nemzetközi kupákban helytálló spanyol együttesek miatt többnaposra nyújtott fordulóban nem született meglepetés, igaz az EuroLigás csapatok a közül a Halcon Avenida csúnyán megszenvedett a RC Celta Indepo vendégeként.

A salamancaiak hozták szokásos formájukat, ezúttal is átaludtak negyedet, de szerencséjükre most az elsõt. Ekkor 14 pontos elõnyre tett szert a Celta Indepo, amit aztán a mérkõzés hátralévõ részében foggal-körömmel próbált õrizni. A jóval több minõségi játékost forgató Avenida, azonban az utolsó percekben a maga javára fordította a találkozót.

A Rivas Ecopolis együttesének már nem volt ilyen nehéz dolga. A szoros elsõ félidõt követõen a harmadik negyedben bedarálták a Real Canoe N.C. gárdáját. A találkozón Ujhelyi Petra 29 percet kapott és ez idõ alatt 4 pont és 11 lepattanó került a neve mellé. Császár Andrea 18 percet tölthetett a pályán, 6 pontot szerzett és leszedett 4 lepattanót.

A Valencia a Girona otthonában lépett pályára és nyert könnyedén. A találkozó Becky Hammon teljesítményérõl marad emlékezetes. Az amerikai klasszis 27 perc alatt 27 pontot dobott.

Eredmények

C.B. OLESA – ESPANYOL – ASEFA ESTUDIANTES 71-69
MANN FILTER ZARAGOZA – PALACIO DE CONGRESOS DE IBIZA 76-54
CADI LA SEU D´URGELL – GRAN CANARIA 2014 LA CAJA DE CANARIAS 79-73
RC CELTA INDEPO – PERFUMERIAS AVENIDA 62-64
RIVAS ECOPOLIS – REAL CANOE N.C. 75-65     
ARGÓN UNI GIRONA – CIUDAD ROS CASARES VALENCIA 61-86
SOLLER JOVENTUT MARIANA – HONDARRIBIA – IRÚN 68-60

Hirdetés