Hirdetés
Magyarország

Továbbra is Cyesha Goree nélkül a DVTK:

:

Hirdetés

Szerdán a 22. fordulóból előrehozott találkozón az Aluinvent DVTK a PEAC-Pécs együttesét fogadja. A miskolci együttes egy sikerrel matematikailag is bebiztosíthatja második helyét az alapszakaszban.

A DVTK Cyesha Goree nélkül az elmúlt héten a Cegléd és a PINKK együttesét is magabiztosan győzte le. Goree ezúttal sem állhat a szakmai stáb rendelkezésére, de nélküle is favorit lesz a házigazda a PEAC ellen. A pécsieket az idei évadban már háromszor győzték le, tét azonban ezúttal a legnagyobb.

Ugyan már háromszor is legyőztük a PEAC csapatát ebben a szezonban, nem szabad azokból a találkozókból kiindulni, a múlton felesleges rágódni. Annál is inkább, mert úgy néz ki, holnap is az egyik kulcsjátékosunk nélkül fogunk pályára lépni. Cyesha Goree aligha tudja vállalni a játékot, ami számunkra nagy hátrány, szerencsére az elmúlt mérkőzéseken megfelelően pótolták át őt a többiek. Nagyon bízom abban, hogy ezek a játékosok holnap is meg fogják oldani ezt a feladatot. Úgy alakultak az események, hogy a bajnokság talán legfontosabb találkozója vár ránk, ugyanis győzelem esetén az utolsó forduló eredményétől függetlenül megszerezzük az alapszakasz második helyét. Úgyhogy ez a tét, és ennek megfelelően nagyon várjuk már ezt a meccset, a lányok is maximális hőfokon edzenek, szóval minden adott lesz ahhoz, hogy egy kiváló mérkőzést játsszunk szerdán. 

nyilatkozta a klub honlapján Cziczás László, az Aluinvent DVTK vezetőedzője.

Fotó: DVTK.eu

Hirdetés