Hirdetés
Archivum

Továbbra is Turgay Demirel a FIBA Europe élén, Bodrogváry Iván Board tag maradt:

:

Hirdetés

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetség adta hírül hivatalos honlapján, hogy továbbra is a török Turgay Demirel vezeti a FIBA Europe szervezetét, míg Bodrogváry Iván a FIBA Europe Board tagja maradt.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball


Forrás: Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetség (MKOSZ) Sajtóközlemény

Továbbra is a török Turgay Demirel vezeti a FIBA Europe szervezetét – döntöttek szombaton a nemzeti szövetségek küldöttei. A török sportvezetõ a lehetséges 50 szavazatból 27-et kapott.

A sportdiplomata a megválasztását követõen köszönetét fejezte ki a rá szavazóknak, s valamennyi jelöltnek.

– Izgalmas korszaknak áll elõttünk, s ahogy már korábban mondtam, csak akkor lehetünk erõsebbek, ha nem csak Európában, de a világ minden táján egységben maradunk – mondta Turgay Demirel. Pontosan tudjuk, hogy milyen kihívásokkal kell szembe néznünk, és készek vagyunk arra, hogy keményen dolgozzunk a következõ négy évben.

A FIBA Europe Board-nak, a szervezet vezetõ testületének tagjait is megválasztották, s abban újra helyet kapott a magyar jelölt, Bodrogváry Iván is.

– Bodrogváry Iván az egyedüli Board-tag, akit ötödik alkalommal választanak meg ebbe a fontos testületbe – mondta a Hunbasketnek Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének fõtitkára, aki a magyar szövetséget képviselte a tisztújító küldöttgyûlésen. – Ez a siker egyrészt Bodrogváry Iván remek munkájának a gyümölcse, másrészt a magyar kosárlabda pozíciójának az erõsödése is a FIBA-n belül, amit nagyon meg kell becsülnünk!

 

Forrás: Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetség (MKOSZ) Sajtóközlemény

Hirdetés