Hirdetés
Magyarország

Tózer-Nemes Boglárka: életem legjobb döntése volt Diósgyőrbe igazolásom:

:

Fotó: Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia

Hirdetés

Tózer-Nemes Boglárka a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia szezonvégi ünnepségére Kecskemétre látogatott. Ekkor készítettek egy beszélgetést vele az akadémia munkatársai.

Tózer-Nemes Boglárka két évvel korábban végzett a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémián, egy kis kitérőt tett a Kecskeméti KC női csapatába, majd a NB I/A bajnokához, a Diósgyőr együtteséhez igazolt.

Az Akadémia korábbi kiválósága a szezonvégi ünnepségre érkezett, amelyet június 12-én tartottak. A szezonzáró egyik programpontja az volt, amikor azokkal a társakkal együtt, akik az elmúlt szezonban új egyesületükben bemutatkoztak, átadták bekeretezett mezüket Ivkovicné Béres Tímeának, az Akadémia vezetőjének.

Hogyan sikerült a beilleszkedés, hiszen az ország jelenlegi legjobb egyesületéhez kerültél?

Nagyon féltem Diósgyőrbe igazolásom után az új helytől, a beilleszkedéstől. Utólag azt tudom mondani, hogy nagyon pozitív volt a váltás. Azt éreztem, hogy gyorsan befogadtak, nem tekintenek rám új emberként. Korábbról több játékost is megismertem, akikkel a korosztályos válogatottakban együtt játszottam. Életem egyik legjobb döntése volt az, hogy elfogadtam a Diósgyőr meghívását és oda igazoltam.

A következő szezonnak milyen tervekkel vágsz neki?

Tovább szeretnék fejlődni és az NB I/B-s csapatban nagyobb szerepet kapni, illetve, ha esélyem támad rá, akkor a felnőtt csapatnál is bizonyítani.

Milyen érzés volt visszajönni az egykori társak, korábbi edzőid közé?

Nagyon jó érzés volt, mindig nagyon szerettem itt edzeni, mérkőzéseket játszani. Rengeteg emlék köt ide, ha tehetem, mindig belátogatok az Akadémiára. Ezért is örültem a mai meghívásnak, mert ez egy emlékezetes nap számomra, hogy itt lehetek.

Fotó: Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia

 

Hirdetés