Hirdetés
Archivum

Tradicionális olasz csapatokkal találkozik a Sopron a schio-i tornán:

:

Hirdetés

A kolozsvári és a losonci (DVTK), a jekatyerinburgi (Gyõr), illetve a trutnovi (PINKK) torna után az elõszezonból egy újabb magyar érdekeltségû külföldi erõfelmérõ menetrendje érkezett meg szerkesztõségünkbe a minap. A Famila Schio nyilvánosságra hozta a Trofeo Città di Schio programját, mely során az UNIQA Sopron is pályára lép.

A soproni csapatra két tradicionális olasz gárda vár. Sterbenz László együttese szeptember 20-án kedden este 20 óra 15 perctõl mutatkozik be a házigazda Famila Wuber Schio gárdája ellen. Másnap pedig az Umana Reyer Venezia lesz az ellenfél. Erre a találkozóra szeptember 21-én szerdán 17 órától kerül sor.

Az UNIQA Sopron az olaszországi vendégszereplés után a tervek szerint legközelebb már hazai pályán a Krasznai Kupán lép pályára. A házigazda Famila Schio számára pedig ez a torna lesz az utolsó erõfelmérõ az éles meccsek elõtt. Olaszországban ugyanis szeptember 25-én este már a Szuperkupát rendezik, amelynek ott igen nagy a hagyománya és a presztízse a csapatok között. Ekkor a Famila Schio ellenfele a Passalacqua Ragusa lesz.

A torna program


Szeptember 20., kedd
18.00 Umana Reyer Venezia – Fila San Martino
20.15 UNIQA Sopron – Famila Wuber Schio


Szeptember 21., szerda
17.00 Umana Reyer Venezia – UNIQA Sopron
20.15 Famila Wuber Schio – Fila San Martino

Hirdetés