Hirdetés
Magyarország

Turner Yvonne: “Mindig ugyanazt várjuk, hogy csapatként játsszunk, keményen küzdjünk”:

:

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Hirdetés

Csütörtökön 18 órától a Salamancával vív Euroliga mérkőzést a Sopron Basket. A részletes beharangozónk ITT olvasható. A klub videós riportjában a visszatérő Turner Yvonne nyilatkozott a várakozásairól..

“Mindig ugyanazt várjuk, hogy csapatként játsszunk, keményen küzdjünk és mindegy mi az eredmény, ha keményen küzdünk meglátjuk mire lesz elég. Jó lesz a régi edzőm ellen játszani, hiszen sok mindent elértünk itt Sopronban, most pedig jó lesz ellenfélként pályára lépni elleni. Robertónak van egy stílusa. Ő egy gyors edző, szeret egész pályán letámadni és használja a magasembereit. Sokoldalú játékot játszik, szereti olvasni a játékot. Használja minden játékosát, a kispadon ülőket is.” – jellemezte a riválist Turner Yvonne.

A magyar állampolgársággal is rendelkező klasszis játékost kérdezték a csütörtöki mérkőzés kulcsáról is.

“A védekezésünk!” – felelte a riportban. “Szerintem azon fog múlni, hogy ki tudja a másikat tovább nyomás alatt tartani és kinek fognak beesni a dobásai. Ők egy nagyon jól triplázó csapat, mi is jól dobjuk a triplákat és palánk alatti játékosaink is vannak, de a végén az fog dönteni, hogy ki tudja a másikat védekezésben megállítani.”

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Turner Yvonne vasárnap tért vissza. A Győr elleni 65-45-ös siker alkalmával 26 perc alatt 11 ponttal, 3 gólpasszal és 2 lepattanóval zárt.

“Ott segítek, ahol tudok. Védekezésben, támadásban, segítek szervezni a csapatot és azt sem szabad elfelejteni, hogy pontokat is kell szereznem. A fő célom azonban az, hogy segítsek védekezésben és adjak Zsófinak egy kis szünetet. Kihasználom a tapasztalatomat. Már voltam itt korábban, már Euroliga meccseket is játszottam a Sopronnal. Szóval jó lesz a visszatérésem után az első Euroliga meccsemen a Sopronnal a Salamanca ellen pályára lépni.” – összegzett Turner.

A teljes riport megtekinthető az alábbiakban:

Hirdetés