Hirdetés
Magyarország

Tursics Krisztián a Csata új légiósáról:

:

Hirdetés

Ahogy arról a klub közleménye alapján lapunkban is hírt adtunk, Dejza James személyében egy 186 cm magas légióst igazolt a Ludovika-FCSM Csata. A szakmai stáb döntésétől függően akár már vasárnap a 16 óra 15 perckor kezdődő Vasas Akadémia elleni összecsapáson pályára léphet. A találkozó előtt a klub Facebook oldalán Tursics Krisztián vezetőedző nyilatkozott az új légiósról.

Az köztudott, hogy csekély volt a rotáció belső poszton, gyakorlatilag két emberre szűkölt. Mányoky Rékát kellett folyamatosan négyes pozícióba betenni. Szerencsére tudtunk reagálni és most jutottunk el arra a pontra, hogy igazoltunk egy új légióst. Még én is barátkozom az egész szituációval, hogy hogyan fogjuk őt használni, milyen pozícióban, hiszen csak három napja dolgozik velünk. Itt az adandó alkalom. Ki fog derülni a mérkőzésen, hogy mennyit bír, milyen állapotban van és mennyit fog hozzátenni a csapat játékához.

– nyilatkozta a Ludovika-FCSM Csata vezetőedzője, akit az első benyomásairól is kérdeztek.

“Érti a kosárlabdát, nem kellett sokat beszélni a taktikai dolgokról. Érti miről van szó, mind a védekezés, mint a támadó oldalon. Rögtön vette a lapot, hogy mit is szeretnénk csinálni. Arra, hogy ezt hogyan tudja hasznosítani a pályán és mire lesz képes, én is kiváncsi vagyok. Idő kell, hogy beépítsük. Most jön a válogatott szünet és jó alkalom lesz számunkra, hogy három hetet eltöltsünk a beépítésével. Várom én is a kihívást és ahogy látom rajta, ő is nyitott a munkára.” – tette hozzá Tursics Krisztián.

Azzal kapcsolatban részleteket nem árult el a Csata vezetőedzője, hogy a vasárnapi meccsen milyen szerepet szán az új játékosnak, de találóan megjegyezte: “Nagyon bízom benne, hogy azt az időt, amit kap, hasznosan fogja eltölteni és kosarakkal, lepattanókkal fog hozzájárulni a csapat sikeréhez.”

Frissítés: Dejza James friss PCR-teszt hiányában a vasárnapi összecsapáson még nem léphet pályára.

Hirdetés