Hirdetés
Magyarország

Tursics Krisztián értékelése a Csata szerdai győzelme után:

:

Hirdetés

Szerdán a Ludovika-FCSM Csata 77-66-ra legyőzte az UNI-Győr – MÉLY-ÚT együttesét. A klub honlapján Tursics Krisztián vezetőedző tekintett vissza az összecsapásra.

Az összeállításban a Csata vezetőedzője beszélt arról, hogy fájó pont számára a Cegléd elleni hazai vereség és a szerdai győzelemmel ezt valamelyest kompenzálták. A szakember tartott a meccstől, mert régóta nem léptek pályára és kérdéses volt, hogyan tudják felvenni a fonalat. Két győztes meccsel a lábukban jött a válogatott szünet, de “szerencsére jól sikerült a visszatérés.”

Az összeállításban Tursics Krisztián részletesen elemezte a centerek teljesítményét.

Az első félidőben faultproblémák nehezítették centereink játékát. Ilyen előfordul, erre fel kell készülnünk és legközelebb ugyanígy kell reagálni, mint most – emelte ki. A második félidőben magasembereink okosan kosárlabdáztak és egész a végjátékig mindenki rendelkezésre állhatott. Ráadásul mindhárom pályára lépő centerünk remekül játszott. Batabe 6 gólpasszt osztott ki, 14 lepattanót szedett le, rengeteget dolgozott a palánk alatt. Hegedűs Janka eddigi legjobb meccsét játszotta nálunk, támadásban extrát tett hozzá a csapathoz, Keyona pedig 22 ponttal zárt. Azokat is ki kell emelni, akik statisztikában most nem, játékban viszont annál többet tettek hozzá a győzelemhez. Ezért vagyunk igazi csapat, nem pedig szupersztárok gyülekezete. A munkában rejlik az erőnk.

– olvasható az összeállításban.

A teljes elemzés ITT olvasható.

Fotó: Szilágyi Dénes / Ludovika-FCSM Csata

Hirdetés