Hirdetés
Magyarország

Új helyszínen, december 31-ig ingyenesen látogathatók az NKA Universitas PEAC kosármeccsei:

:

Fotó: peacpecs.hu

Hirdetés

A hétfő délután megtartott szurkolói ankéton az NKA Universitas PEAC vezetése bejelentette, hogy a 2022/2023-as idényben a hazai mérkőzéseinek a helyszíne a Nemzeti Kosárlabda Akadémia Fűzy Ákos centerpályája lesz. Arról is bejelentést tett a klub, hogy 2022. december 31-ig a belépés ingyenes.

A pécsi szurkolói ankéton – amelyen szép számmal megjelentek az érdeklődő szurkolók, szimpatizánsok – részt vett Lukács Anikó a Nemzeti Kosárlabda Akadémia ügyvezetője, Sztojkovics Éva létesítményvezető, Kond Árpád, a Kosárlabda Akadémia Sport Kft. társ-ügyvezetője, Hartung Anita klubigazgató és Varga Zsolt az új biztonsági szolgálat, a B.M.F. Security képviselője.

A megjelentek kötetlen beszélgetés keretében tájékoztatást adtak a szurkolóknak a pécsi csapat háza táján bekövetkezett változásokról – fő témaként a mérkőzések helyszínét és a csapat szakmai összetételét illetően. Szó esett a speciális pályarendszabályokról, belépési feltételekről, illetve a B-közép elhelyezésének lehetőségeiről is. Az NKA Universitas PEAC vezetése továbbra is elkötelezett, hogy minél több pécsi szurkolónak a lehető legjobb, legteljesebb sportélményt biztosítsa a kosárlabda mérkőzések kapcsán az új helyszínen is, ahová nagy szeretettel várják szeptember 28-ától a szurkolókat, szimpatizánsokat.

Hirdetés