Hirdetés
Archivum

Új igazolással az elsõ gyõzelem reményében várja a Wings a Fever-t:

:

Hirdetés

Csütörtökrõl péntekre virradóra egy mérkõzéssel folytatódnak a WNBA küzdelmei. Ezen hajnali 2 órától a Dallas Wings fogadja az Indiana Fever-t.

Az Indiana Fever Candice Dupree és Erica McCall kapcsán a magyar szurkolók körében is nagy figyelmet élvez. Nem csak ezért lehet azonban rájuk felkapni a fejünket. A tavalyi gyenge évük után egészen jó formát mutatnak, már három gyõzelmet jegyeztek. 2018-ban összesen volt hat sikerük. Legutóbb még a Phoenix Mercury és Seattle Storm ellen is versenyképesnek bizonyultak. Leginkább mentálisan rendezték a soraikat, de az sem elhanyagolható, hogy a nagynevû rutinos klasszisaik, mint Candice Dupree és Erica Wheeler mellett Kelsey Mitchell, Natalie Achonwa, Tiffany Mitchell vagy éppen legutóbb Kennedy Burke is jó teljesítménnyel, tudásuknak megfelelõen szállnak be. Még a rájátszás is elérhetõ számukra.

A Dallas Wings annak ellenére, hogy nyeretlen és számtalan nehézség hátráltatja, mutat biztató jeleket. Óriási gond számukra, hogy Tayler Hill és Moriah Jefferson sérült, Arike Ogunbowale bokája vasárnap kiment és kérdéses a szereplése ezen a rangadón. Hátráltatja a munkát, hogy Glory Johnson hamarosan érkezik az Eb-re Montenegróhoz és szülés után Skylar Diggins-Smith még nem bevethetõ. Éppen a minap hozták vissza Megan Gustafson-t, aki az egyetemi évad legjobbja lett. Az elõszezonban azonban nem tudta magát beverekedni a Wings 12-es keretébe. Most mégis tétmeccsen debütálhat, igaz annál mindenképpen több kell tõle, amit a három felkészülési találkozón mutatott. A 11 perc alatt 2.6 pont, 3 lepattanó átlag ugyanis édeskevés. Nagy lehetõség számára a bizonyításra, hogy ennél több van benne. A Wings elõtt ettõl függetlenül lehet esély a sikerre és ha nem akarnak túlzott vereség-spirálba kerülni, akkor lassan az elsõ gyõzelmet meg kellene szerezniük. A lelkeknek biztosan jót tenne.

Hirdetés