Hirdetés
Nagyvilág

Új kampányt indított a FIBA:

:

Hirdetés

Hivatalosan is elindította a FIBA a #FIrstBAsket elnevezésű kampányát, mely a sportág visszatérését hivatatott előkészíteni a közösségi felületeken. A kampány célja a hivatalos közlemény szerint “a globális kosárlabda közösség egyesítése” és “pozitív üzenet” közvetítése arra a napra, mikor a sportág visszaállhat a rendes kerékvágásba.

A #FIrstBAsket hashtag alatt videók, fotók és mini-interjúk jelennek meg az 5:5 és a 3×3-as kosárlabda élet szereplőivel. Többek között játékosokkal, edzőkkel, szurkolókkal láthatunk összeállításokat közösségi felületeken. Ezeknek az lenne a célja, hogy felkeltsék az érdeklődést a sportág visszatéréséhez.

Az elmúlt hónapokban a COVID-19 világjárvány megváltoztatta mindennapi életünket és jelentős zavarokat okozott a nemzetközi sportéletben, beleértve a kosárlabdát is. Ahogy a világ lassan lépéseket tesz a mindennapi élet helyreállítása felé, úgy a kosárlabda család is türelmetlenül várja a szeretett játékunk visszatérését. A kihívásokkal teli időkben a #FIrstBAsket kampány segíti a sportág iránti szenvedélyünk fenntartását.

– olvasható Andreas Zagklis, a FIBA főtitkárának nyilatkozata.

Hirdetés