Hirdetés
Magyarország

Új névadó támogató a szekszárdi csapatnál – TARR KSC Szekszárd néven folytatja a klub:

:

Fotó: TARR KSC Szekszárd

Hirdetés

Csütörtökön délelőtt sajtótájékoztatót tartott a város illusztris helyszínén, a Bodri Birtokon a KSC Szekszárd.  Rendkívül fontos bejelentésre invitálta a klub a sajtó képviselőit. Hivatalossá vált, hogy a jövőben TARR KSC Szekszárd néven szerepel az együttes.

Szabó Noémi, a szekszárdiak szakmai és sportigazgatója úgy vezette fel a sajtóeseményt, hogy sorsdöntő pillanathoz érkezett a klub. Az elmúlt 24 évben az Atomerőmű nevet viselte a csapat. A MVM Paksi Atomerőmű Zrt. azonban úgy határozott, hogy a sporttámogatási rendszerében másra helyezi a hangsúlyt. Ígéretet kapott a klub a folytatásra, de más nagyságrenddel.

Az álmainkat kötelességünk megvalósítani!

– kezdődött a Szabó Noémi által felolvasott idézet. Ennek szellemében  a megváltozott támogatói környezetben új utakat kerestek a klub vezetői, hogy az eddigi erőfeszítések ne vesszenek kárba, legyen folytatása a megkezdett munkának.

Ezen az úton pedig a legfontosabb bejelentés érkezett csütörtökön: névadó támogatónak a Tarr Kft. lépett fel a klubhoz.

Fotó: TARR KSC Szekszárd

Szabó Noémi kiemelte: a Tarr Kft. társadalmi szerepvállalása példaértékű. A klub léte, jelene és jövője elképzelhetetlen a cég nélkül. A Tarr  21 éve támogató és a 2023/2024-es bajnoki szezontól lép új szintre ez az együttműködés. A felek 3 évre szóló névadó támogatói szerződést írtak alá.

“Több, mint felemelő érzés! Büszkén, bátran boldogon viseljük az új nevünket.” – tette hozzá Szabó Noémi. A klub valamennyi korosztálya TARR KSC Szekszárd néven szerepel majd.

Tarr János, a TARR kft ügyvezető igazgatója rövid köszöntőjében a Kék szív dokumentumfilmet idézte fel. Kiemelte, hogy lenyűgözte az a kötődés, az elhivatottság, amit a klub képviselői mutatnak. A szekszárdi kosárlabda család összefogása ragadta meg, hiszen a TARR is családi vállalkozás és közben 20 éve a kosárlabda család tagjai is.

Hiszünk a közös jövőben!

– mondta Tarr János, majd hozzátette: a TARR Kft. elhivatott a helyi sportélet, a helyi közösségek támogatása mellett. Dicsérte a szekszárdi klub elköteleződését a fiatal sportolók támogatása mellett. Fiatalok nélkül nincs jövő – nyomatékosított, de ugyanúgy nincs jövő összefogás nélkül sem. A szurkolók összefogása az egyik legfontosabb eleme ennek a munkának – mondta Tarr János.

Ezt követően a két ügyvezető, Tarr János és Szabó Gergő, a szekszárdi klub ügyvezető elnöke aláírta a szerződést.

Fotó: TARR KSC Szekszárd

Hirdetés