Hirdetés
Archivum

Új névadó támogató Sopronban:

:

Hirdetés

Szerdán délelõtt hivatalossá vált, hogy a soproni együttes a jövõben UNIQA Euroleasing Sopron néven szerepel. A magyar bajnok és kupagyõztes hároméves névadó támogatói szerzõdést kötött az UNIQA Biztosító Zrt-vel.

A hivatalos közleménybõl kiderül, hogy a biztosítótársaság támogatásával egy olyan együttes építése a cél, amely meghatározó magyar válogatott játékosokra alapozva, 3 év alatt, fokozatosan utolérheti az Euroliga élcsapatait.

„Mérföldkõhöz érkeztünk, amely óriási büszkeséget jelent a klub menedzsmentje számára, hiszen a mai sportfinanszírozás viszonyai között, még a tavaszi, pályán elért sikereknél is nagyobb eredmény az, hogy Sopronban, stabil háttérrel folytathatjuk a munkát. Szeretnék köszönetet mondani Othmar Michl úrnak, az UNIQA Biztosító Zrt. vezérigazgatójának a bizalomért és ígérem, hogy az elkövetkezõ 3 év során minden erõnkkel azon leszünk, hogy a világcég nevéhez méltó módon szerepeljünk!” – olvasható Török Zoltán nyilatkozata a támogatói szerzõdést bejelentõ közleményben.

Hirdetés