Hirdetés
Archivum

Új névadója van a soproni arénának:

:

Hirdetés

Sajtóközlemény

A Novomatic cégcsoport, valamint a soproni Aréna mûködtetõje, a Raabersport Kft. nagy örömmel jelenti be, hogy Sopron megújuló és egyben bõvülõ sportkomplexuma a mai naptól a NOVOMATIC ARÉNA SOPRON nevet viseli!

Amint az közismert, a létesítmény jelentõs korszerûsítés, valamint bõvítés alatt áll.

A megújuló NOVOMATIC ARÉNA SOPRON a jövõben kibõvült szolgáltatásokkal, egyre növekvõ komfort mellett már 3 önálló kosárlabda teremmel, erõsítõ teremmel, rendezvény teremmel, rövidesen megnyíló rehabilitációs központtal várja a sportolni vágyókat, a város csapatainak szurkolóit, a sport szerelmeseit, a mozogni vágyókat.

További szolgáltatásaink sorában kiállítások, céges rendezvények, konferenciák, iskolai és városi rendezvények sora elõtt tárjuk szélesre kapuinkat.

A megújuló NOVOMATIC MUSICAL ARÉNA, a már országos hírnévnek örvendõ zenés színházi találkozó helyeként, a jövõben is várja a musical szerelmeseit. Mint a Budapesti Operettszínház kiemelt partnere és vidéki játszóhelye, de mint önálló koncert és rendezvényszervezõ, világszínvonalú produkciókat állít színpadra Sopronban.

A NOVOMATIC MUSICAL ARÉNA önálló bemutatókkal, saját színpadra állított darabokkal is szeretne jelentkezni és kivívni közönsége elismerését.

A közelgõ Felnõtt Nõi Kosárlabda Európa Bajnokság nagyszerû alkalom arra, hogy eljöjjön hozzánk!

Várjuk szeretettel a NOVOMATIC ARÉNA SOPRON programjain!

Hirdetés