Hirdetés
Magyarország

Új stábbal folytatja az NKA Universitas PEAC:

:

Hirdetés

Az NKA Universitas PEAC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a klub nem hosszabbított szerződést Csirke Ferenc vezetőedzővel és segítőjével, Szentendrei Áronnal. A pécsi klub a következő szezonnak új szakmai stábbal vág neki, melynek személyi összetételét rövidesen bejelentik.

Az alábbiakban a klub közleménye olvasható:

Amikor két évvel ezelőtt aláírtunk a pécsi születésű szakvezetővel – aki előtte férfi mezőnyben bizonyított -, előrelépést akartunk elérni a pécsi női együttessel. Együttműködésünk első évében csapatunk negyedik lett a Magyar Kupában, a bajnokságban pedig kimagasló védőjátékkal, az alapszakasz ötödik helye után a hetedik helyen kötöttünk ki.

A 2021/2022-es évadban megerősített, ütőképesebb csapattal újra rajthoz álltunk a FIBA Európa Kupában, ahol 10 meccsből 6 győzelemmel hosszú idők legjobb nemzetközi eredményét érték el a lányaink. A Magyar Kupában negyedikek lettünk, a bajnokságban 15 győzelemmel, hét vereséggel harmadik helyen fejeztük be az alapszakaszt. A play-offban hét év után sikerült a négy közé jutás, ahol hajszálnyira voltunk a bronzéremtől, de végül sajnos érem nélkül zártuk a szezont. A korábbi évekhez viszonyított előrelépésért minden fronton – játékosaink, szakmai stábunk, szurkolóink, támogatóink és háttérben ténykedő munkatársak, klubvezetők – nagyon sokat tettünk.

Az NKA UNIVERSITAS PEAC a 2022/2023-as idénynek új szervezeti működés mellett új szakvezetéssel és komoly célokkal vág neki. Csirke Ferenccel és Szentendrei Áronnal pedig kölcsönös tisztelettel és sportbarátságban váltunk el egymástól. Mindkettőjüknek nagyon sok sikert kívánunk további edzői karrierjükhöz.

Csapatunk új szakmai stábjának személyi összetételéről rövidesen részletesen informálni fogjuk a kedves szurkolóinkat.

Hirdetés