Hirdetés
Archivum

Új támogató érkezett az Aluinvent DVTK-hoz:

:

Hirdetés

Sajtótájékoztatón jelentette be az Aluinvent DVTK, hogy a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. is csatlakozott a csapat támogatóihoz.

A miskolci klub sajtótájékoztatóján Szabó Tamás ügyvezetõ hangsúlyozta, hogy eddig döntõen megyei vagy megyei kötõdésû cégek támogatták az Aluinvent DVTK munkáját, míg a Szerencsejáték Zrt. személyében országos partnerre találtak. “A csapat az Európa Kupában veretlenül szerepel, a tavalyi évben a bajnokságban és a Magyar Kupában is ezüstérmet szerzett. Eljutottunk odáig, hogy most már az országos cégek is felfigyeltek arra a munkára, ami Diósgyõrben folyik. A Szerencsejáték Zrt. az egyik elsõ példa arra, hogy az elért eredményeink okán érdemesek vagyunk arra, hogy országos szinten is támogatókra találjunk.” – fogalmazott az ügyvezetõ.

Dr. Zsiga Marcell a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. ügyvezetõje elsõsorban a nemzetközi eredményességet emelte ki: “Öt évvel ez elõtt alakult meg az az egyesület, amely késõbb mûködtette azt a gazdasági társaságot, amely öt év alatt elért arra a szintre, hogy az Európa Kupában veretlenül zárta az elsõ kört, és az egyenes kieséses szakaszban olyan eredményt ért el az elsõ mérkõzésen, ami szép reményekre jogosíthat fel mindenkit. Reméljük, hogy az ötödik év végére a legszebb reményünket is valóra váltja majd a csapat. Ez sport szempontból mindenképpen egy sikertörténet. Az az eredménysor, amit az Aluinvent DVTK felmutatott az elmúlt évben, azt eredményezte, hogy nem csak Magyarország egyik meghatározó csapat lett, hanem reméljük, hogy Európa szerte is öregbíti majd nem csak Miskolc, Diósgyõr, hanem hazánk hírnevét is.”

A sajtótájékoztatón jelen volt Czank Tímea az Aluinvent DVTK csapatkapitánya is, aki társai nevében is megköszönte a bizalmat.

Az Aluinvent DVTK csütörtökön 18 óra 30 perctõl lép pályára az Európa Kupa rájátszásában a svéd bajnok BBK Lulea ellen. A magyar együttes az oda-visszavágós párharc második felvonását 24 pontos elõnnyel várja.

A sajtótájékoztató teljes felvétele:

Hirdetés