Hirdetés
Archivum

Új támogató Szegeden:

:

Hirdetés

Sajtótájékoztatót tartott szerdán a szegedi nõi kosárlabda csapat, melyen bejelentették, hogy a gárda az idei évtõl Mediteam Szeged néven szerepel és visszatér az együtteshez a nyáron távozó Olena Zserzserunova.

Visszatért a játékba a Szeged! Így lehetne röviden összefoglalni a szegedi csapat szerdai sajtótájékoztatóját. A gárda új fõtámogatója a Mediteam Szeged Zrt. lett, mely 1+2 évre szóló szerzõdést írt alá a csapatot mûködtetõ gazdasági társasággal. Az új fõtámogató azzal a feltétellel vállalt szerepet a klubban, hogy tiszta lappal kezdhessék az együttmûködést, azaz az idei szezonra ne álljon fent tartozása az alakulatnak. Ezt a szegediek tudták is teljesíteni és az elmúlt évad tartozásairól is kiderült, hogy azok jóval kisebbek, mint az elõzõ fõszponzor tartozása a csapat felé.

A megújulással új elnökség állt fel a klubnál. Az elnök a Mediteam Szeged zrt. képviselõje, Gazdag Erika lett, az alelnöki posztokat pedig Solymos László, Szeged alpolgármestere és Hûvös László önkormányzati képviselõk töltik be. Az elnökség tagjai mellettük pedig Domokos Mihály, ügyvezetõ és Szetey András lettek.

A szegedi gárda új igazolást is bejelentett, visszatért ugyanis a klubhoz a 32 éves, 191 cm magas ukrán Olena Zserzserunova.

Hirdetés