Hirdetés
Archivum

Újabb gyõzelmet arattak Krivacevic Tijanáék a spanyol elõszezonban:

:

Hirdetés

A Szuperkupa elhódítása után a Salamanca Vigo városában egy emlékmérkõzésen szerepelt. Krivacevic Tijánék magabiztos gyõzelmet arattak a másodosztályú Celta Zorka gárdája felett.

Fotó: twitter.com/CBAvenida

Fotó: twitter.com/CBAvenida

A találkozót a vigo-i klub a helyi kosárlabdázás egyik ismert sportvezetõje Paco Araújo elõtt tisztelegve rendezte meg, aki tavasszal balesetben hunyt el. A Salamanca keretében Silvia Dominguez nem lehetett itt, hiszen egyéb kötelezettségeknek kellett eleget tennie: az ACB tripladobóversenyén vett részt. Rajta kívül mindenki a szakmai stáb rendelkezésére állt és a Salamanca a nagy tudáskülönbség ellenére megtisztelte azzal a rendezvényt, hogy szinte végig legerõsebb keretével, legismertebb játékosaival szerepelt.

A Salamanca 81-46-ra verte végül a Celta Zorka együttesét. A két csapat között a félidõben még csak 12 pont volt a különbség. A harmadik negyed közepéig tudtak ebben a távolságban maradni a hazaiak. Ekkor 6-0-s futással növelte tovább a különbséget a Salamanca. A záró szakasznak 57-40-rõl vágtak neki és elfáradó riválisuk ellen ekkor duplázták meg az elõnyüket. Krivacevic Tijana a kezdõben kapott helyet és 8 ponttal vette ki a részét a sikerbõl.


Eredmény

Celta Zorka – Perfumerías Avenida Salamanca 46-81 (14-20, 12-18, 14-19, 6-24)

Hirdetés