Hirdetés
Magyarország

Újabb három hely elkel a legjobb nyolc között a Hepp Kupában:

:

Hirdetés

A héten újabb három nyolcaddöntőt rendeznek a Hepp Kupában.

Csütörtökön két találkozóra kerül sor. Az MTK-TFSE és a Vasas Akadémia II. között nagy fővárosi presztízscsata várható. Az új rendszerben mindkét gárda az ANB Fehér-csoportját erősíti. Az MTK-TFSE 4/1-es, a Vasas Akadémia II. 3/1-es mutatóval rendelkezik idén a bajnokságban. Mivel az A-csoportban válogatott szünet van, így kifejezetten erős felállásban léphetnek pályára a csapatok.

Az SZPA-HSE tavaly egészen a négyes döntőig menetelt. Idén a Fehér-csoportban 1/5-ös mutatóval rendelkezik. Igaz, az egyetlen sikerét éppen a jó erőkből álló DKKA ellen szerezte. A Kiss Lenke KA  3/2-vel a Piros-csoport 5. helyezettje. Jó kezdés után az elmúlt két találkozójukat elveszítették a bajnokságban. Mindkét csapatnak óriási lökést adna a továbbjutás.

Vasárnap a BEAC Újbuda és a MAFC mérkőzik. A BEAC veretlenül menetel a Piros-csoportban. Az A-csoportos együtteshez hasonlóan kifejezetten jó formát mutatnak. A MAFC a Piros-csoportban 4/2-vel 4. helyezett, de egyenes kieséses rendszerben játékosai rutinja rengeteget érhet. Vasárnap délelőtt az Eb-selejtezők előtt kifejezetten jó ráhangolódás lehet ez a találkozó.

Menetrend

November 24., csütörtök

18:30 SZPA-HSE – Kiss Lenke Kosárlabda Akadémia
18:30 MTK-TFSE – Vasas Akadémia II.

November 27., vasárnap

11:00 BEAC Újbuda – MAFC

Hirdetés