Hirdetés
Európa

Újabb két párharc elrajtol az Európa Kupa rájátszás harmadik fordulójában:

:

Hirdetés

Az Európa Kupa rájátszás harmadik fordulójában a szerdai két fordulatos csata után csütörtökön újabb két párharc veszi kezdetét.

A Szpartak Moszkva a Salamancát fogadja. A két csapat 2011-ben Euroliga döntőt vívott. Azóta nagy változások történtek a sportágban. A Salamanca azonban éppen az európai elitbe igyekszik vissza. Az Európa Kupa idei talán legerősebb keretét rakták össze: Silvia Domínguez, Tiffany Hayes, Jewell Loyd, Temi Fagbenle, Kristine Vitola, Laura Gil, Emese Hof és Karlie Samuelson brutális erőt képvisel. A Szpartak Moszkva eközben saját fiataljaira igyekszik építeni. Paris Kea hoz valamennyi rutint és klasszis villanásokat, de meglepetés lenne, ha ki tudnák ejteni a spanyol riválisukat.

A CCC Polkowice a Carolo Basket gárdáját fogadja. A lengyelek Ana Maria Filip és Miljana Bojovic távozása után Regina Palusna, Klaudię Niedźwiedzką és Lauren Mansfield szerződtetésével erősítettek tavaszra. A Polkowice két bajnokit veszített az utóbbi időben, ha formába lendültek, akkor viszont megszorongathatják a Carolo Basket gárdáját. A franciák esélyesnek tűnnek, mivel az utolsó 10 mérkőzésükből nyolcat megnyertek. A Besiktas ellen Endy Miyem, Kim Mestdagh, Giorgia Sottana és Evelyn Akhator vezetésével domináltak.

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés