Hirdetés
Archivum

Újabb könnyed UConn siker:

:

Hirdetés

A 30 pontig jutó Maya Moore ihletett teljesítményének köszönhetõen a UConn magabiztos gyõzelmet aratott a Georgia Tech otthonában. A 71-51-es végeredményt hozó találkozó már a szünetre eldõlt.

A 7325 nézõ volt kíváncsi a Georgia Tech csarnokában a Connecticut Egyetem vendégjátékára. A hazai szurkolóknak 8 percen át, 11-11-ig volt okuk az örömre. Innentõl kezdve azonban csak asszisztáltak a connecticutiak parádéjához a kedvenceik. Maya Moorék egy 14-0-s futással 11-25-re léptek el aktuális ellenfelüktõl. A szünetben pedig 23-41 állt az eredményjelzõn.

A második félidõre összekapta magát a Georgia Tech, egyszer 11 pontra fel is zárkóztak és összességében magabiztosan tartották a vállalható 20 pont környékén a különbséget. A vége 51-71 lett. Geno Auriemma együttese ezzel megszakítás nélkül 81. gyõzelmet ünnepelhette és így beállították a rekorder Washington University gyõzelmi szériáját.

A Connecticut Egyetem a World Vision Challenge keretében lép pályára a hétvégén. Pénteken a Howard, szombaton a Lehigh, vasárnap az LSU lesz az ellenfele Auriemma tanítványainak.

Eredmény

Georgia Tech – UConn Huskies 51-71 (23-41)

Statisztika

Hirdetés