Hirdetés
Archivum

Újabb meglepetés az orosz rájátszásban:

:

Hirdetés

Vasárnap rendezték az Orosz bajnokság negyeddöntõinek második felvonásait. A Dinamo Moszkva óriási meglepetésre nyert a Szpartak Moszkva otthonában, míg az Orenbrug a várakozásoknak megfelelõen kiegyenlítette saját párharcát. Mindkét helyszínen harmadik mérkõzés dönt hétfõn. A Jekatyerinburg és a Dinamo Kurszk eközben könnyedén hozta a kötelezõt.

A Dinamo Moszkva 82-75-re nyert a Szpartak Moszkva otthonában. A két csapat között a harmadik negyed elején 45-27-nél , majd 57-39-nél is 18 pontos differencia mutatkozott. A negyedik szakaszban 10 ponton belülre felzárkózott Pokey Chatman együttese, de fordítani már nem tudtak. A Dinamo Moszkvában két extraklasszis teljesítmény volt, Crystal Langhorne és Kristi Toliver összesen 46 pontot szerzett. Eközben a hazaiakról sokat elárul, hogy Marina Kuzina volt a legeredményesebb játékosuk 18 ponttal.

Az Orenburg az elsõ mérkõzést elbukta a Vologda otthonában, de a második találkozó gyorsan eldõlt. A 16-16 pontos Brunson és Zhedik vezérletével a szünetre 18 pontos elõnybe került az Orenburg és végül 88-53-as sikerrel egyenlített.

A Jekatyerinburg úgy verte a Szentpétervárt 91-67-re, hogy Gruda 24 és Parker 15 pontig jutott. Érdekesség, hogy Svetlana Ambrosimova Twitter bejegyzéseibõl kiderült: Algirdas Paulauskas azzal motiválta csapatát, amennyiben 20 pontnál nagyobb különbséggel nyernek, két pihenõnapot kapnak a hölgyek.

A Dinamo Kurszk a dupla-duplát (16 pont, 10 lepattanó) elérõ Lisina vezérletével 88-51 arányban bizonyult jobbnak a Szpartak Noginszk gárdájánál.

Eredmények

Dinamo Kurszk – Szpartak Noginszk 88-51
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc végeredménye 2-0 a Dinamo Kurszk javára.


Szpartak Moszkva Vidnoje – Dinamo Moszkva 75-82
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc állása 1-1.

Nagyezsda Orenburg – Vologda-Chevakata 88-53
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc állása 1-1.

UMMC Jekatyerinburg – Szpartak Szentpétervár 91-67
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc végeredménye 2-0 a Jekatyerinburg javára.

Hirdetés