Hirdetés
Európa

Újabb megmérettetés előtt Raksányi Krisztináék:

:

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés

Október 21-én csütörtökön folytatódnak Raksányi Krisztináék számára az Európa Kupa párharcok. A 2. forduló alkalmával a CDB Clarinos Tenerife idegenbe látogat a Banco Sardegna Sassari csapatához.

Október 21., csütörtök
20:30 Banco Sardegna Sassari – CDB Clarinos Tenerife
Sassari, Palaserradimigni

Az első forduló során a Tenerife hazai pályán fogadta a Tango Bourges csapatát, akik ellen egy pontos vereséget szenvedtek, 79-80 lett a végeredmény. A mérkőzés után Raksányi Krisztina lapunknak adott interjút, melyben többek között csapata Bourges elleni teljesítményét is értékelte:

Nagyon hullámzó a teljesítményünk és ez a legnagyobb problémánk. Eddig olyan mérkőzéseket játszottunk, a salamancait kivéve, amit meg kellett volna nyerni. Az egyik meccsen nagyon csapatként funkcionálunk és megy a labda, a másikon teljes szétesés van. Nagyok a különbségek és ez a baj.

Most a Bourges elleni meccset arra próbáltuk volna használni, hogy összecsiszolódjunk, új dolgokat gyakoroljunk és csapatként kosárlabdázzunk. Majdnem sikerült nyerni. Ezen az úton kell továbbmenni és nem szabadna, hogy a korábbiakhoz hasonló kilengések lennének.

– fogalmazott a magyar válogatott klasszis. Majd azt is elárulta, hogy mivel számolnak a válogatott szünetig, melyben a következő – Sassari elleni – mérkőzésről is említést tett:

A válogatott szünetig hátralévő mérkőzéseket mind meg kellene nyerni. Szombaton Ferrolban lépünk pályára, akik egy kellemetlen stílusú csapat. Az nehéz meccs lesz, de igazából a spanyol bajnokságban az összes nehéz. Az Európa Kupában a Sassari elleni mérkőzés nyerhetőnek tűnik és a Fribourg-ot is kellene verni. Majd meglátjuk.

Hirdetés