Hirdetés
Archivum

Újabb sorsdöntõ meccs következik:

:

Hirdetés

A magyar nõi kosárlabda válogatott megérkezett a Németország elleni pótselejtezõ helyszínére.

Egy rövid Bécs-Düsseldorf repülõutat és alig 30 kilométer buszozást követõen megérkezett a magyar nemzeti csapat Oberhausenbe, ahol vasárnap este fél 7-kor az utolsó Eb-pótselejzetõ párharc elsõ felvonását vívja majd a németek ellen.

Székely Norbert együttesében Honti Kata beszakadt vádlival utazott el Németországba, Horti Dóra pedig hosszabb ideje bokasérüléssel bajlódik, de szombaton este mindketten edzettek a csapattal.

A hírek szerint egyébként vasárnap körülbelül 50 magyar szurkoló is ott lesz az 1000 férõhelyes Willi Jürissen Halléban. A lányok megérdemlik a buzdítást, hiszen veretlenül nyerték meg az ötcsapatos soproni pótselejtezõ tornát és hazai pályán már-már hozzászokhattak a fantasztikus lelátói hangulathoz.

Sajnos a Német Kosárlabda Szövetség közleménye szerint vasárnap nem lesz televíziós közvetítés, pedig Magyarországon a SPORT TV szívesen a mûsorára tûzte volna a mindkét fél számára létfontosságú összecsapást.

A Németország-Magyarország meccs visszavágóját június 15-én, szerdán este 6-tól rendezik majd Sopronban, a SPORT TV pedig élõben közvetíti a mérkõzést.

A párharc gyõztese utolsóként kvalifikálja magát a június 18-án kezdõdõ lengyelországi Európa-bajnokságra.
 

MKOSZ sajtóközlemény

Hirdetés