Hirdetés
Archivum

Ujhelyi Petra a lengyel bajnoknál folytatja pályafutását:

:

Hirdetés

Miután Yelena Leuchanka bejelentette, hogy a korábbi terveivel ellentétben mégis távozik a Wisla Can-Pack Kraków együttesétõl, a lengyel bajnoknál nem hezitáltak és rögtön két magas játékost szerzõdtettek. Jose Ignacio Hernandez alakulatában folytatja pályafutását Ujhelyi Petra és egy másik régi ismerõs Milka Bjelica is.

Azok után, hogy május 5-én új szerzõdést írt alá, mégis távozik a krakkói együttestõl Yelena Leuchanka. A hivatalos közlemény szerint a „klub hatáskörén kívülálló okok miatt” bontotta fel a szerzõdését a klasszis.

A kiváló fehérorosz center pótlásáról szinte azonnal gondoskodtak Krakkóban. Ujhelyi Petra Olaszországból a Bracco Geas gárdájától teszi át a székhelyét a lengyel bajnokhoz. Ujhelyi jó szezont tudhat maga mögött, olasz együttesében 8.2 pontot és 9.3 lepattanót átlagolt.

Az egykoron Magyarországon is megforduló Milka Bjelica pedig a nagy rivális Lotos Gdyniától érkezik. A montenegrói center a bajnokságban 12 pontot és 9.2 lepattanót átlagolt, míg az EuroLigában 13.3 pont és 6.1 lepattanó került a neve mellé.

Hirdetés