Hirdetés
USA

Újra munkában a Connecticut Sun, Briann January és Beatrice Mompremier csapata:

:

Fotó: WNBA

Hirdetés

Bár még javában tart a WNBA egyhónapos olimpiai szünete, de lassan újrakezdik a csapatedzéseket a kluboknál. Pénteken a Connecticut Sun is munkába állt, ahol a Sopron Basket irányítóját Briann January-t és az UNI-Győr – MÉLY-ÚT centerét Beatrice Mompremier-t követhetjük.

A tabellán jelenleg harmadik helyen álló, 14 győzelmet és 6 vereséget jegyző Connecticut Sun együttesére nagy feladatok várnak. Augusztus 12-én, csütörtökön a WNBA történetének első kupadöntőjében lesznek érdekeltek. Az idén életre hívott Commissioner’s Cup fináléjának Phoenix ad otthont. Ekkor a Seattle Storm csapatával küzdenek meg a trófeáért. Ez lesz a visszatérő esemény az olimpia után.  Az alapszakasz küzdelmei augusztus 15-én, vasárnap folytatódnak.

Ami a hazánkba visszatérő játékosokat illeti. Briann January 17 mérkőzésen lépett pályára az olimpiai szünet előtt, 30.1 perc alatt 6.0 pontot, 1.6 lepattanót és 2.9 gólpasszt átlagolt. Beatrice Mompremier mind a 20 összecsapáson szerepelt. Átlagban 9.1 percet töltött a pályán és 1.7 pontot, illetve 2.6 lepattanót jegyzett.

Az első edzés előtti felvételek:

Hirdetés