Hirdetés
Magyarország

Újra teltházas a Pasaréti Sportcentrum:

:

Hirdetés

Bár a múlthéten a Vasas Akadémia korosztályainak többsége munkába állt, teljes létszámmal csak  hétfőn kezdődtek meg az edzések. A legkisebb korosztályok csatlakozásával teljes a létszám, Pasarétre pedig hosszú idő után újra visszatért a várva várt nyüzsgés – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Augusztus 3-án az U14-es korosztálytól felfelé megkezdődtek a csapatedzések a Pasaréti Sportcentrumban. Március óta, közel öt hónapja nem volt ekkora élet a csarnok környékén, hétfőn pedig az U11-es és U12-es csapatok is csatlakoztak a többiekhez. Bár az egyéni és kiscsoportos edzések több korosztálynál is folynak már egy ideje, a klasszikus értelemben vett “edzést” mindenki nagyon várta már:

Kadett/A csapatunk augusztus 3-án kezdte a felkészülést a 2020/2021-es bajnoki szezonra. A júniusi négy hetes egyéni és kiscsoportos edzéseket végre felváltotta a csapatedzés, amit a lányok és én is nagyon vártuk már. Keményen és motiváltan edzünk és reméljük, hogy ősszel ismét mérkőzéseket tudunk játszani. 

– mondta a kadett csapat edzője, Eördögh Edit.

Múlt hétvégén megérkezett Pasarétre felnőtt csapatunk új vezetőedzője, Milos Pavlovic is, aki nem sokat tétlenkedett, máris munkába állt. Bár a teljes keretből van még néhány hiányzó, NBI/A-s lányaink gőzerővel kezdték meg a felkészülést a következő szezonra.

Fotó: Vasas Akadémia – vasasbasket.hu

 

Hirdetés