Hirdetés
Magyarország

Újrakezdte a munkát a BEAC:

:

Hirdetés

Az ELTE-BEAC Újbudánál kedden újraindult az edzésmunka. Délelőtt a felnőtt csapat fővárosban tartózkodó tagjai vették birtokba a Gabányi László Sportcsarnokot, majd délutántól az utánpótlás játékosai dolgoztak.

Ahogy arról korábban, a klub közleménye alapján beszámoltunk, szigorú előírások mellett indulhatott el a munka. A játékosok önkéntes alapon, írásos beleegyezéssel, kiskorúak esetében a szülő hozzájárulásával, valamint a betegség-, panasz- és tünetmentességet igazoló nyilatkozattal jelentkezhetnek a foglalkozásokra. A sportcsarnok területére mindenkor csak panasz- és tünetmentes sportoló és edző léphet be. Belépéskor kötelező a kihelyezett kézfertőtlenítő használata.

A sportcsarnokban nem lehet öltözni, és várakozni csak – amennyiben az időjárás engedi – a csarnokon kívül lehet. A csarnok területére csak a játékosok és az edzők, valamit a szakosztály dolgozói léphetnek be. Annak érdekében, hogy a játékosok közötti kontaktust minimalizálják, a belépés és a kilépés elkülönített be- és kijáraton történik. Öltözésre a csarnokban ebben az időszakban nincs lehetőség, és mindenki szigorúan csak a saját kulacsát, törölközőjét, sportmezét használhatja, amit minden edzés után kötelező hazavinni. Bár az edzések szerves része a csatakiáltás, a pacsi is, ezeket egyelőre kénytelenek mellőzik – írja a klub közleménye.

Képriport az első napról:

Kép forrás: ELTE-BEAC Újbuda Facebook

Hirdetés