Hirdetés
Archivum

Ukrajnát legyõzte, Franciaországgal szemben alulmaradt a 3×3-as válogatott:

:

Hirdetés

Félidejében jár Debrecenben a 3×3-as felnõtt válogatottunk részvétel zajló nemzetközi torna. A magyar válogatott hosszabbítás után Ukrajnát legyõzte, míg Franciaországgal szemben alulmaradt.

A torna nyitómeccsén 13-11-re múlta felül válogatottunk Ukrajnát. A találkozó elején az ukránok kerültek lépéselõnybe, nem telt el négy perc, amikor az elsõ játékmegszakításhoz érve 8-4-re léptek el. A folytatásban az 5 pontot is elérte az ukrán elõny, de válogatottunk nem adta fel és a mérkõzés középsõ szakaszában 10-9-re fordítottunk.

A hajrát pontszegény, küzdelmes játék jellemezte. Három perc volt hátra, amikor Süle Krisztina találatával kialakult a 11-11-es állás. Innentõl egyik fél sem talált be, így jöhetett a ráadás. A hosszabbításban végül Medgyessy Dóra alábbiakban is látható duplája döntött.

A második meccsünket Franciaország ellen vívtuk, akikkel szemben 20-16-ra maradt alul válogatottunk. Fordulatos találkozó volt, ahol az elején nagyon bekezdtek a csapatok. Az elsõ játékmegszakításnál 7-7 állt az eredményjelzõn. A mérkõzés középsõ szakaszában sem változott a játék képe. Az utolsó két percbe 13-13-ról fordultak a felek.

 
A szoros végjátékban kezdetben a magyar csapat fölénye rajzolódott ki. Az utolsó percbe érkezve 16-14-es elõnyre tettünk szert. A folytatásban azonban extra dobásokkal fordítottak a franciák és nagy küzdelemben megérdemelt gyõzelmet arattak.

Javában zajlanak a mérkõzések Debrecenben, 17:50-tõl Románia, majd 18:20-tól Oroszország lesznek az ellenfeleink. Az elsõ két csapat a körmérkõzések után az esti órákban még egy döntõt vív egymással.

ÉLÕKÉPES KÖZVETÍTÉS ITT LÁTHATÓ

Hirdetés