Hirdetés
Archivum

Ülésezett a DVTK nõi kosárlabda csapatának elnöksége:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján adta hírül, hogy kedden délelõtt elnökségi ülést tartott a csapat elnöksége a DVTK Stadionban.

Fotó: DVTK.eu

Fotó: DVTK.eu

Forrás: DVTK hivatalos honlap

Kedden délelõtt elnökségi ülést tartott a DVTK nõi kosárlabda csapatának elnöksége a DVTK Stadionban.

– Számomra nagy megtiszteltetés és nagy öröm, hogy a DVTK kosárlabda szakosztályának társadalmi elnöke lehetek – nyilatkozta Csöbör Katalin, a DVTK 2018. augusztusában kinevezett társadalmi elnöke.

– A mai ülésen megvitattuk a következõ szezon legfontosabb kérdéseit és a fejlesztések elõrehaladását, mivel az Euroleague indulás nagyon sok új feladatot ró az egész szakosztályra. Az a legfõbb célunk, hogy minél több olyan ember vegyen részt a csapat támogatásába, akinek fontos maga a DVTK, fontos a régió, fontos a megye és fontosak a gyerekeink jövõje. Minél többet sportolunk, annál egészségesebbek tudunk maradni. Nagyon fontos, hogy a körülmények megfelelõek legyenek a sportoláshoz, fõleg ha a játékosok kiemelkedõ sikereket szeretnének elérni. A nõi kosárlabda csapat ilyen, ezt bizonyították a lányok ebben a szezonban is a kiváló bajnoki és Európa Kupa szerepléssel. Igyekszünk olyan támogatókat találni, akik szintén így éreznek. Hála Istennek vannak a környéken ilyen vállalkozók. Ráadásul van nõi támogatónk, gondolok itt az Ongropack gyárra, de sorolhatnám itt a környékbeli nagyvállalkozókat, például az Észak Üvért, a BorsodChem, az Unió Coop, a Szemerey, a Weinberg vagy a Miskolc Autó. A jövõben még több támogatóra számítunk, hiszen közösen egy európai élcsapatot szeretnénk építeni, és ismerjük a mondást, jobb adni, mint kapni.

Hirdetés