Hirdetés
Magyarország

UNI-Győr – MÉLY-ÚT – VBW CEKK Cegléd (Frissítés: elhalasztották a mérkőzést):

:

Hirdetés

Frissítés: 

Elhalasztották a Győr – Cegléd mérkőzést

A bajnokság 6. fordulójában az UNI-Győr – MÉLY-ÚT fogadja a VBW CEKK Cegléd csapatát. A mérkőzés előtt a két vezetőedző nyilatkozott lapunknak.

UNI-Győr – MÉLY-ÚT – VBW CEKK Cegléd
Bajnokság, 6. forduló
Győr, Széchenyi István Egyetemi csarnok, szerda 17:00

UNI-Győr – MÉLY-ÚT: Brianna Kiesel, Dombai Réka, Dubei Debóra, Török Ágnes, Barnai Judit

VBW CEKK Cegléd: Mariona Ortiz, Révész Luca, Dominique McBryde, Katerina Sotiriou, Bozóki Bettina.

Iványi Dalma, az UNI-Győr – MÉLY-ÚT vezetőedzője: Múlt héten végig karanténban volt a csapat. Otthoni feladatokat kaptak a játékosok és próbálták magukat szinten tartani, mozgásban maradni. Voltak, akik könnyebben meg tudták ezt csinálni, voltak, akik kevésbé. Szombat éjfélkor ért véget a karanténunk. Azóta próbáljuk az edzéseket felhasználni arra, hogy mind fizikálisan, mind taktikailag visszatérjünk. Látszik a kihagyás, profi szinten is, amikor kimarad 10 nap, az érződik a teljesítményünkön. Próbáljuk ezt bepótolni. Ráadásul egy új játékosunk megérkezett, így Beatrice Mompremier beépítése is zajlik. Próbálunk sok mindent egyszerre csinálni és arra is figyelni, hogy ne rontsunk ajtóstul a házba. Tervszerűen és fokozatosan legyen felépítve a lányok fizikális terhelése. Mindent megteszünk, hogy a maximumot kihozzuk a helyzetből. Nehéz eredményben gondolkozni. Egy jó alapozás után ez a helyzet most eléggé visszaveti a csapatot. A játékosok egészsége nagyon fontos és ezért hangsúlyoztam a fokozatos terhelést. A már megtanult dolgokat kell még jobban pontosítani. Türelmesnek kell lennie a játékosnak és az edzőnek egyaránt. Próbáljuk egy kicsit úgy nézni a helyzetet, ha aktuálisan nem sikerül úgy egy eredmény, ahogy azt szeretnénk, de hosszú távra előre kell tekinteni és hinni magunkban, illetve az elvégzett munkában.

Kostas Keramidas, a VBW CEKK Cegléd vezetőedzője: Nagyon nehéz mérkőzés lesz, a Győrnek kiváló játékosai vannak. Csak két mérkőzést játszottak és utána le kellett állniuk. Két hét után mi leszünk az elsők, akik játszunk velük. Utoljára Sopronban szerepeltek és ezek alapján nagyon nehéz felmérni, hogy valójában mire számíthatunk tőlük. A keretük azóta kiegészült egy játékossal. A WNBA-ből érkező Beatrice Mompremier az egész liga egyik legjobb centere lehet. Ezeket a szempontokat figyelembe véve nagyon nehéz mérkőzésre számítok idegenben. A lehető legjobbunkat kell nyújtani.

Hirdetés