Hirdetés
Archivum

Ünnepi ebéddel zárta a szezont a Sopron Basket:

:

Hirdetés

Csütörtök este lezárult a bajnoki döntõ párharc, melyet a Sopron Basket 3-0 arányban nyert meg az Atomerõmû KSC Szekszárddal szemben. A magyar bajnoki címet szerzõ, Euroligában döntõt játszó soproni klub pénteken egy ünnepi ebéddel zárta le hivatalosan a 2017/2018-as évadot. A Sopron Basket beszámolója az eseményrõl.

Fotó: Sopron Basket/wb-sopron.com

Fotó: Sopron Basket/wb-sopron.com

Forrás: Sopron Basket/wb-sopron.com

Csütörtökön késõ este behúztuk a harmadik gyõzelmet is a bajnoki döntõben, így fennállásunk során 12. alkalommal, sorozatban pedig negyedszer lettünk bajnokok. Pénteken egy évzáró ebéddel búcsúztunk a fantasztikus szezontól.

A Solo étteremben megtartott ünnepi ebéden csapatunk és stábunk tagjai mellett Sopron M.J.V. polgármestere, dr. Fodor Tamás is tiszteletét tette, aki elismerõ szavakkal szólt a klubnál folyó magas színvonalú munkáról.

Fotó: Sopron Basket/wb-sopron.com

Fotó: Sopron Basket/wb-sopron.com

A jó hangulatú ebédet követõen csapatunk többsége útnak is indult, hiszen vannak, akikre válogatott kötelezettségek várnak a jövõ héttõl, vannak, akiknek pedig a szerzõdésük értelmében hétfõn már a WNBA-s csapatuk edzõtáborában kell jelentkeznie. Sok sikert lányok a nyáron is!

Hirdetés