Hirdetés
USA

Ünnepi hétvége több magyar érdekeltségű tornával:

:

Hirdetés

Az Egyesült Államokban Hálaadás Napja november 28-án, csütörtökön volt. Az ezt követően ünnepi hétvégén igazi nagyüzem lesz az egyetemi küzdelmeket tekintve. Több olyan tornát is rendeznek, ahol magyar lányoknak szurkolhatunk.

Juhász Dorkáékat, az Ohio State csapatát a South Point Thanksgiving Shootout tornán követhetjük. Az eseményhez a részletes beharangozónk ITT olvasható. Péntekről szombatra virradóra az Ohio State első ellenfele a South Dakota lesz, majd egy nappal később a Northern Iowa ellen mérkőznek. Értékes visszajelzéseket adó komoly erőfelmérőnek ígérkezik mindkettő.

Fotó: Twitter.com/OhioStateWBB

Nagy Dorottya rangos elismerést kapott, miután a Sunshine State Konferenciában a hét játékosának választották. Erre a jó formájára a Bellarmine Thanksgiving Classic tornán is szüksége lesz a Tampának. A csapatuk Louisville-be utazott, ahol a Great Lakes Valley Konferencia két meghatározó gárdájával, előbb a Southern Indiana, majd a Bellarmine alakulatával mérkőznek. Érdekesség, hogy ez az a Konferencia, melynek tagja az UMSL, ahol Szörényi Laura teljesítményét követhetjük.

Fotó: Twitter.com/TampaWBB

Szörényi Lauráék hazai rendezésű tornán szerepelnek. Ez az UMSL Thanksgiving Classic, ahol az MIAA Konferencia (Mid-America Intercollegiate Athletics Association) két tagját látják vendégül. Sorrendben a Newman és a Lincoln lesznek az ellenfeleik. A 14-es mezőnyben a szezon előtt a Newman a 9., a Lincoln a 14. rangsorolást kapta. Az UMSL kapcsán jó látni, hogy Szörényi Laura abszolút meghatározó játékos, a csapat legjobbja.

Fotó: Twitter.com/UMSLWBB

A hétvégén pályára lép Tóth Tímea is. Az UTSA Edinburg városába utazik, ahol a University of Texas Rio Grande Valley (UTRGV) vendége lesz szombaton.

Hirdetés