Hirdetés
Magyarország

Út az Eb-döntőig: magabiztos siker Oroszország ellen:

:

Hirdetés

Tavaly július 6. és 14. között rendezték Bosznia-Hercegovina fővárosában Szarajevóban az A-divíziós U18-as Európa-bajnokságot, melyen a magyar válogatott a döntőig menetelt. A következő egy hét során felidézzük a válogatottunk remek szereplését.

A keret tagjai: Budácsik Dorottya, Kéita Aya, Angyal Barbara, Horváth Fruzsina, Boros Berta, Dombai Réka, Varga Alíz, Wentzel Nóra, Szirony Dorina, Mányoky Réka, Boros Júlia és Kiss Angelika.
A vezetőedző Völgyi Péter, segítői Iványi Dalma és Tullner Krisztián. A stáb tagjai Molnár László gyúró és Fűzy András csapatvezető.

Július 7-én Oroszország volt a rivális. Az előzetesen csoportrangadóként elkönyvelt találkozón öt perc alatt 14-2-re ellépett a magyar válogatott. Az első szakasz végén már 19-5-re vezettünk, a félidőben 39-11 állt az eredményjelzőn.

A folytatásban is végig kézben tartotta az irányítást a magyar válogatott. A keret minden tagja lehetőséget kapott és 10 pontszerzőt regisztrálhattunk a statisztikai lapra. A 76-34-es siker alkalmával a 15 pontos Angyal Barbara lett a legeredményesebb, míg Varga Alíz 10 ponttal, 12 lepattanóval dupla-duplát ért el.

A mérkőzés statisztikai lapja

A mérkőzés felvétele:

Hirdetés