Hirdetés
Magyarország

Útjára indult az ELTE-BEAC Újbuda 2020-as óvodai labdaprogramja:

:

Hirdetés

Az ELTE-BEAC Újbuda a hivatalos felületein adta hírül, hogy elindult a klub 2020-as óvodai labdaprogramja. Részletek a BEAC közleményében.

Forrás: ELTE-BEAC Újbuda hivatalos honlap

Ma délelőtt, a Kelenvölgy-Őrmezei Napsugár Óvódában kezdetét vette az idei „Hozz egy labdát az újbudai ovisoknak!” kezdeményezésünk labdaátadó körútja

Idén negyedik alkalommal viszünk labdákat és sporteszközöket az újbudai óvodákba. A 2016-ban útjára indított kezdeményezésünk töretlenül népszerű a gyerekek és az óvodák körében, és csapatunk minden évben nagy örömmel látogatja meg a kerületi ovisokat. A ma délelőtti, őrmezei átadón dr. László Imre, Újbuda polgármester köszöntötte az egybegyűlteket, és megköszönte, hogy szakosztályunk évről évre megszervezi ezt a programot, a sport szeretetére nevelve ezzel már a legfiatalabb generációt is. Az idei évben ismét közel 200 labdát, valamint 160 ezer forint értékű sportfelszerelést juttatunk el az újbudai intézményekbe, ahol minden alkalommal kötetlen, jó hangulatú játék keretében adjuk át a labdákat és a sporteszközöket az óvodásoknak. Ez alól a mai esemény sem volt kivétel, az őrmezei óvodások Ficánka és Nudli csapatának küzdelmébe játékosaink is becsatlakoztak, és derekasan állták a sarat a karikában sétálásban és a kötélhúzásban is.

Videó:

Galéria:

Fotó: ELTE-BEAC Újbuda

Forrás: ELTE-BEAC Újbuda hivatalos honlap

Hirdetés