Hirdetés
Magyarország

Utolsó felkészülési mérkőzésére készül a TFSE-MTK:

:

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Hirdetés

Pénteken 16 óra 45 perctől a KSC Szekszárd együttesét fogadja a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési találkozóján a TFSE-MTK.

„Mindkét csapatnak jó lehetőség, hogy egy hasznos utolsó mérkőzést vívjon a rajt előtt. Sok mindent szeretnénk gyakorolni, próbáljuk finomítani az elmúlt hetekben tanultakat. Örülünk annak, hogy olyan rivális ellen játszhatunk, mint a Szekszárd, akik eddig minden mérkőzésükön bizonyították: nagyon erős és mély kerettel rendelkeznek.” – fogalmazott lapunknak Hegedűs Péter, a TFSE-MTK vezetőedzője.

Az elmúlt hetekben a TFSE-MTK fiú csapatok mellett hivatalos edzőmérkőzésen két alkalommal összemérte az erejét a Sepsi-SIC gárdájával, illetve legutóbb kedden a szerb KK Novosadska ŽKA volt a riválisa.

„Az újvidéki csapat szerényebb játékerőt képviselt. Tudtunk gyakorolni bizonyos játékelemeket és az önbizalom növelésre is lehetőséget kínált a találkozó, de összességében nem volt megfelelő a mérkőzés intenzitása. Az Euroliga-selejtezős Sepsi elleni meccseké annál inkább.” – hangsúlyozta Hegedűs Péter, majd hozzátette:

„Mindenki megkapta a lehetőséget a bizonyításra, a 12 játékost igyekszünk hasonló arányban rotálni. Az edzői stáb hasznos visszajelzéseket kapott eddig, hogy a játékosok, mint individuumok hol tartanak és ki milyen részfeladatokban miként áll helyt, mi az erőssége és a gyengesége. Ezekből a visszajelzésekből igyekszünk építkezni a jövőben.” – összegzett a TFSE-MTK vezetőedzője.

Ahogy arról nagy terjedelemben beszámoltunk, a TFSE csapatsportágai szinte kivétel nélkül a Csörsz utcai Dr. Koltai Jenő Sportközpontban játszhatják hazai bajnoki összecsapásaikat. Ennek megfelelően pénteken és vasárnap is dupla mérkőzésekkel vár a klub minden kedves érdeklődőt! Részletes információk a hétvégi találkozókról és a TFSE „T-közép” kezdeményezéséről ITT olvashatóak.

Hirdetés