Hirdetés
Hirdetés
3x3

Útra kelt a 3×3-as válogatott az Eb-selejtezőre:

:

Hirdetés

Június 25. és 27. között két helyszínen, Romániában Konstanca városában és Izraelben Tel-Avivban rendezik a 2021-es párizsi 3×3-as Európa-bajnokság selejtezőit. Az izraeli torna a délelőtti órákban indult. A beharangozónk ITT olvasható.

A magyar válogatott a romániai helyszínre nyert besorolást, ahol minden mérkőzését június 27-én vasárnap vívja. A válogatott péntek délután kelt útra. Medgyessy Dóra, Papp Dia, Theodoreán Alexandra és Török Ági összeállításban szerepel a csapat a selejtezőn.

A konstancai torna csoportjainak beosztása:
A-csoport: Románia, Írország, Svédország.
B-csoport: Magyarország, Szlovákia, Nagy-Britannia.
C-csoport: Ukrajna, Lettország, Litvánia.
D-csoport: Fehéroroszország, Észtország, Koszovó.

A csoportokból az első két helyezett jut tovább. A folytatásban keresztbe játszanak a csapatok. Ezen párharcok győztesei jutnak ki a kontinenstornára. Június 26-án szombaton az “A” és a “C”  csoport csapatai lépnek pályára. Délelőtt és kora délután rendezik a csoportmeccseket, majd az esti órákban az Eb-részvételről döntő keresztjáték összecsapásokat.

Július 27-én jön a “B” és a “D” csoport. Ekkor láthatjuk a magyar lányokat is. Délelőtt 10 órától (magyar idő szerint) Nagy-Britannia, majd 14 óra 35 perctől Szlovákia lesz a rivális. Ezen az estén 19 óra 20 perctől és 19 óra 45 perctől rendezik a sorsdöntő találkozókat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Női 3×3-as válogatott🏀 (@whun3x3) által megosztott bejegyzés

Hirdetés