Hirdetés
Európa

Útra kelt az Európa-bajnokságra a szerb válogatott:

:

Hirdetés

Hétfőn a délelőtti órákban útra kelt Valenciába, a 2021-es Európa-bajnokság helyszínére a szerb válogatott, melyben több jelenleg is vagy korábban hazánkban játszó játékost követhetünk.

A szerb csapat 14 fős kerettel indult útnak. Közülük ketten szerdán este a valenciai helyszínen elvégzett PCR-tesztek után hazatérnek. Azért van szükség két plusz játékos utaztatására, ha a keretből bárki pozitív tesztet produkálna, akkor legyen tartalék. Láthatjuk a spanyolok példáján (is), hogy bármikor bármi megtörténhet.

A szerbek utazó keretét Maja Miljković, Sonja Vasić, Saša Čađo, Nevena Jovanović, Jelena Brooks, Dajana Butulija, Aleksandra Crvendakić, Yvonne Anderson, Jovana Nogić, Ana Dabović, Maja Škorić, Maša Janković, Anđela Dugalić és Tina Krajišnik alkotja.

A szerb válogatott csütörtökön 18 órától Olaszországgal, pénteken 12 órától Görögországgal, majd vasárnapnap 12 órától Montenegróval mérkőzik. A csoportok első helyezettjei automatikusan a negyeddöntőbe kerülnek, a második és harmadik helyezettek nyolcaddöntőt vívnak.

Fotó: KSS

Hirdetés