Hirdetés
Archivum

Vadeeva megérkezett Los Angelesbe, hamarosan bemutatkozik a Sparks:

:

Hirdetés

Szombatról vasárnapra virradóra bemutatkozik a WNBA elõszezonjában a Los Angeles Sparks. Az ellenfelük a Phoenix Mercury lesz.

Fotó: Los Angeles Sparks

Fotó: Los Angeles Sparks

Gõzerõvel készül az új szezonra a Los Angeles Sparks. A csapat edzéseit az új vezetõedzõ az egykori klasszis kosárlabdázó Derek Fisher irányításával a Los Angeles Southwest College tornacsarnokában rendezték a héten. A csapatnál sok tekintetben új idõszámítás kezdõdött. Fisher mellett az érkezõk között a legnagyobb név természetesen Chiney Ogwumike, aki így testvére Nnkea oldalán játszhat a stanfordi idõket követõen ismét. Elsõsorban a támadólepattanói hozhatnak sokat, ahol jelentõsen elmaradt a Sparks a közvetlen riválisaitól az elmúlt szezonban. Emiatt igazán sokat profitálni a stabil védekezésükbõl sem tudtak. Nem szabad elfelejteni, hogy 2018-ban átlagban a legkevesebb pontot kapták. Szintén érkezett Alexis Jones, akit a Minnesota Lynx-tõl hoztak el Odyssey Sims-ért cserébe. Mellettük új igazolás Tierra Ruffin-Pratt, míg a Draft-ról Kalani Brown-t (Baylor) és Marina Mabrey-t (Notre Dame) szerezték meg.

Fotó: Los Angeles Sparks

Fotó: Los Angeles Sparks

A Los Angelesnél az Ogwumike-testvérpár mellett nyilvánvalóan Candace Parker a legnagyobb sztár. Parker helyzete pikáns, hiszen civilben kollégák Fisherrel. A Lakers meccseinek szakkommentátorai a Spectrum SportsNet televíziós társaságnál. Parker hosszasan méltatta a pénteki edzés után az edzõjét. Kiemelve, hogy nagyon sokat tud a játékról, de eközben a játékosok fejével is tud gondolkozni. Fisher is elismerõen nyilatkozott a csapatról. “Kosárlabda szempontjából szakmailag nem okoztak meglepetést. Nagy rajongója vagyok a nõi kosárlabdának. Ami engem meglepett, hogy miként kommunikálnak egymással a pályán. Mennyire betartják az utasításokat, követik a tanácsokat, anélkül, hogy edzõnek erre külön figyelmeztetnie kellene õket.” – méltatta új csapatát Derek Fisher.

Fotó: Los Angeles Sparks

Fotó: Los Angeles Sparks

Hirdetés