Hirdetés
Archivum

Vajda Anna az EuroLiga-gyõztesnél?:

:

Hirdetés

Elsõ számú salamancai hírforrásunk, a salamancaendirecto.com arról számolt be, hogy Vajda Anna és az EuroLiga-gyõztes Halcon Avenida Salamanca közel áll a megegyezéshez.

Ha a salamancai szerkesztõk információi helyesek, akkor Vajda Anna jövõre Lucas Mondelo együttesét erõsíti. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Salamanca kerete teljesen átalakul, az idei sikercsapatukból könnyen elképzelhetõ, hogy mindössze Erika de Souza marad a következõ évadra is.

A salamancaendirecto.com már pénteken beszámolt róla, hogy Erika mellett a múlt héten Lucila Pascua, Dewanna Bonner és a montenegrói válogatott Jelena Dubjlevic szóban elkötelezte magát a gárdához. A salmancai lap azonban a hétvégén azt közölte, hogy a Tarbes alakulatától érkezõ Dubjlevic az utolsó pillanatban visszatáncolt, mivel több részletben nem tudott megállapodni a spanyol bajnokkal. A hírek szerint ezt követõen fordultak az idén három trófeát begyûjtõ együttes vezetõi Vajda felé.

A Salamancánál a hét folyamán sajtótájékoztató várható, melyen az elsõ igazolásokat is bemutatják. Akkor már sokkal okosabbak leszünk az EuroLiga címvédõjének jövõ évi felállását illetõen.

Hirdetés