Hirdetés
Archivum

Vajda Anna dupla-duplája a török elõszezonban:

:

Hirdetés

Péntektõl vasárnapig Edirne városában szerepel egy négycsapatos tornán Vajda Anna és a Hatay együttese. A nyitó meccsen Nusi közel 38 percet töltött a pályán, 23 ponttal és 10 lepattanóval dupla-duplát ért el.

Fotó: www.facebook.com/EdirneSporKadinBasketbolTakimi

Fotó: www.facebook.com/EdirneSporKadinBasketbolTakimi

A PEAC-ból ismert Nevena Jovanovic nevével fémjelzett edirne-i klub rendezi a tornát, ahol a hazaiak mellett Vajda Anna csapata a Hatay, az İstanbul Üniversitesi és a Basketbolu Geliºtirenler Derneği (BGD) szerepel.

A nyitó meccsen a Hatay a BGD gárdája ellen 74-71-es gyõzelmet aratott. A mérkõzést a Hatay kezdte jobban, egy negyed után még 17-15-re vezettek. A BGD azonban a második etapban fordított és a félidõre 36-30-as elõnyre tettek szert. A harmadik negyedben állandósult a 7-9 pontos különbség a felek között. A záró szakasznak 58-49-rõl vágtak neki a csapatok.

Vajda Anna a negyedik negyedben lépett elõ igazi vezérré. A 23 pontjából 13-at ebben a periódusban szerzett. 60-59-nél már a Hatay járt elõrébb és végül 20-3-as futást csináltak. A BGD 69-61 után még felzárkózott, de Vajda Anna csapata 3 pontot megõrzött az elõnyébõl.

Hirdetés