Hirdetés
Archivum

Vajda Anna hétfõn este megérkezett Madridba:

:

Hirdetés

A késõ esti órákban a Rivas Ecopolis hivatalos honlapjára felkerült a rövid hír, melyben beszámoltak Vajda Anna megérkezésérõl.

Fotó: Rivas Ecopolis - basketrivasecopolis.com

Fotó: Rivas Ecopolis – basketrivasecopolis.com

Vajda a rövid nyilatkozatában elmondta, hogy nagyon örült a Rivas megkeresésének és óriási lehetõségnek tartja, hogy ebben a csapatban játszhat. Hozzátette, hogy nyáron is szeretett volna Spanyolországban maradni, de erre nem volt mód. Vajdától azt is kérdezték, hogy milyen poszton bevethetõ. Elmondta, hogy jellemzõen négyes poszton játszik. Szeret kívülrõl vállalkozni, de a festékben a palánk alatti küzdelem sincs ellenére.

A Rivas Ecopolis kiemeli, hogy több magyar válogatott játékos is megfordult az együttesnél. Ujhelyi Petra, Krivacevic Tijana és Honti Kata nevét említették külön is. Mi még kiegészíthetjük a névsort Császár Andreával. Illetve hozzátették, hogy az idei húzóemberek közül Sasha Kurasova is éveket töltött Magyarországon. Vajda elmondta, hogy a Rivas megkeresése és a szerzõdése aláírása után az elsõ telefonja Honti Katának ment. Reméli, hogy a beilleszkedésben sokat jelenthetnek az ismerõs arcok.

Hirdetés