Hirdetés
Archivum

Vajda Annáék a Török Kupa elõdöntõjében:

:

Hirdetés

Kedden megkezdõdött Ankarában a Török Kupa nyolcas döntõje. Az elsõ napon két negyeddöntõt rendeztek. Vajda Anna és az Adana Botas a Konak legyõzésével bejutott a legjobb négy közé, a Galatasaray pedig “spórolós” játékkal is érvényesítette a papírformát a Besiktas ellen.

Forrás: www.facebook.com/tkbltbf

Forrás: www.facebook.com/tkbltbf

Az Adana Botas ellenfele a Konak volt és Vajda Annaék magabiztos 74-61-es gyõzelmet arattak. A két csapat az elsõ negyedben fej-fej mellett haladt, majd az elsõ szakasz hajrájában és a második etap elején egy 11-0-s futást produkált az Adana. Ezt követõen a két gárda között 8-10 pont környékén állandósult a különbség. A 40-32-es félidõ után a harmadik negyedben egy újabb 10-0-s széria döntött. Vajda Anna 20 perc alatt 7 pontot és 5 lepattanót jegyzett. A Botas legeredményesebbje a 31 pontos Bahar Öztürk volt.

A második negyeddöntõn a Galatasaray 62-48-ra verte a Besiktast. Egykoron ez nagy rangadó lett volna, de ezúttal a bajnoki listavezetõ Galata úgy érvényesítette a papírformát, hogy közben maradt tartalék a keretben a következõ napokra is. A második negyed elején 16-16-ig tartotta a lépést a Besiktas, majd fokozatosan 10 pontra hízott a különbség. A 35-25-ös félidõ után a harmadik negyedben már 15 ponttal is vezetett a Galatasaray. A gyõztes csapat legeredményesebbje a 14 pontos Kelsey Bone volt.

Eredmények

Konak Belediyesi – Adana Botaº 61-74
Galatasaray Odeabank – Beºiktaº 62-48

A csütörtökön az elõdöntõben az egyik ágon Galatasaray – Adana Botas mérkõzést rendeznek.

Hirdetés