Hirdetés
Archivum

Vajda Annáék gyõzelme a hétközi török fordulóban:

:

Hirdetés

Szerdán és csütörtökön teljes fordulót rendeztek Törökországban. Vajda Anna csapata a Hatay nyerni tudott az Edirne otthonában és ezzel eldõlt, hogy a harmadiknál rosszabb helyen nem végezhet az alapszakaszban.

Forrás: Twitter.com/hataybsbspor

Twitter.com/hataybsbspor

A vasárnapi Fenerbahce elleni derbi után nem volt könnyû dolga a Hatay-nak az Edirne otthonában. A hazaiak jobban is kezdték a meccset és az elsõ negyed végén 27-19-re vezettek. A félidõre 5 pontra felzárkóztak Vajda Annáék, de az igazi fordulatot a harmadik negyed hozta el. A játékrész hajrájában szakította le a riválisát a Hatay, végül 30 perc után 62-55-ös elõnyben voltak. A záró szakasz szoros csatát hozott, a kiélezett végjátékból azonban a Hatay került ki gyõztesen.

Vajda Anna 32 perc alatt 19 ponttal és 7 lepattanóval vette ki a részét a sikerbõl. A Hatay ezzel a gyõzelmével a tabella második helyén áll, 6 vereséggel. A harmadik a Mersin 7 vereséggel. Az alapszakasz utolsó fordulóját jövõ héten szerdán rendezik és a két csapat ekkor méri össze az erejét. Az õszi találkozón a Hatay 77-72-re verte a Mersin-t, így a második helyhez 4 pontos vereség is elég lehet.
 

Eredmény
EDİRNE BLD. – HATAY BªB. 78 – 80 (27-19, 14-17, 14-26, 23-18)

Hirdetés