Hirdetés
Archivum

Vajda Annát hivatalosan is bemutatták új török csapatánál:

:

Hirdetés

Ahogy arról már a nyár elején beszámoltunk, Vajda Anna az elõttünk álló szezonban is Törökországban szerepel. A YDU-B.G.D. együttese csütörtökön mutatta be hivatalosan a magyar játékost a helyi sajtónak.

Fotó: neu.edu.tr

Fotó: neu.edu.tr

A rövid angol nyelvû tájékoztató szerint a klub elnökségi tagja Osman Baydar elsõsorban azt hangsúlyozta a bemutatás alkalmával, hogy Vajda Anna személyében egy rutinos játékos érkezett, aki Törökországban több klubban is szerepelt. A sportvezetõ emellett úgy fogalmazott, hogy a céljaik eléréshez szükség van nemzetközi tapasztalattal rendelkezõ klasszisokra. Azt is kiemelte ugyanis, hogy szeretnék sikerrel megvívni az Európa Kupa selejtezõjét.

Vajda Anna olyan csapathoz kerül, ahol több hazánkban is jól ismert társa lesz. A formálódó keretbõl a jelenleg sérült Kayla McBride és az olimpiai Nevena Jovanovic szerepelt Magyarországon. Mellettük Olcay Çakır és Bahar Çağlar játékára a török válogatottból emlékezhetünk, míg Angelica Robinson Montenegró honosított légiósa volt az elmúlt évek világversenyein.
 

Fotó: neu.edu.tr

Fotó: neu.edu.tr

Hirdetés