Hirdetés
Archivum

Valencia: Kupadöntõ és Nicky Anosike:

:

Hirdetés

A Spanyol kosárlabda Szövetségnél döntöttek, így 2005 után újra Valencia rendezheti a Spanyol Király Kupa döntõjét. A Valenciához kapcsolódó hír, hogy megérkezett a klubhoz a nyári térdmûtétje után felépült Nicky Anosike.

A Spanyol kosárlabda Szövetség (FEB) a hivatalos honlapján egy közleményben számolt be róla, hogy a Valenciának ítélték oda a Spanyol Király Kupa döntõjének rendezési jogát, melyre 2011. január 8-án és 9-én kerül sor. A hispán nõi kosárlabdázás fellegvára 2005 után ad otthont újra a kupadöntõnek.

Az elmúlt évtizedben a Valencia és a Salamanca uralta hispán kupasorozatot, hétszer diadalmaskodott a Ros Casares és kétszer a Salamanca. Idén is nagy meglepetés lenne, ha nem errõl a két együttesrõl szólna a sorozat.

A Ros Casares Valenciához kapcsolódó hír, hogy megérkezett a klubhoz Nicky Anosike, aki még augusztus 23-án esett át arthroscopiás térdmûtéten. A Minnesota Lynx centerét májusban szerzõdtette a spanyol sztárcsapat, de miután a 193cm magas játékosnak nem bírta a térde a WNBA szezont, felépüléséig a veterán Taj McWilliams-t állította csatasorba a tavalyi EuroLiga második helyezettje. Anosike a hét elején orvosi vizsgálaton vesz részt, ennek fényében döntenek a folytatásról Valenciában.

Hirdetés