Hirdetés
Archivum

Valenciában köszöntötték az Euroliga gyõztest:

:

Hirdetés

Szerdán hivatalosan is köszöntötték Valenciában az Euroliga-gyõztes Ros Casares Valencia együttesét. A csapatot tartományi és városi vezetõk is vendégül látták.

Fotó: Ros Casares Valencia

Fotó: Ros Casares Valencia

A tartományi vezetõk közül Alberto Fabra Valencia tartomány elsõ embere, illetve Dolores Johnson tartományi sportminiszter köszöntötte Európa legjobbjait. Alberto Fabra hosszasan méltatta az együttes teljesítményét, a csapatmunka fontosságát emelte ki beszédében és hangsúlyozta, hogy egész Valencia büszke lehet a klubra.

A játékosok közül a kapitány Laia Palau kapott szót, aki elmondta, hogy sikerükkel ismét ráirányították a figyelmet a nõi sportra és annak további támogatását kérte. Palau történelminek nevezte a sikert, mivel ezzel teljessé vált a klub dicsõséglistája, de kiemelte, hogy itt nem fognak megállni. „Szeretnénk megnyerni a bajnokságot és jövõre megvédeni a címünket Európában.” – fogalmazott a spanyol klasszis.

A Városházán is vendégül látták a csapatot, itt igen jó hangulatú fogadás kerekedett. A Ros Casares Valencia játékosai még Rita Barberá polgármesterasszonyt is megtáncoltatták. Barberának emellett egy mezt ajándékozott a csapat.
 

VIDEÓ: EL Pais

A köszöntésrõl egy hosszabb videó IDE KATTINTVA érhetõ el 

Hirdetés