Hirdetés
Archivum

Valenciában rendezik az EuroLiga négyes döntõjét:

:

Hirdetés

Hétfõn este Gdyniában az EuroLiga All-Star gálájának helyszínén a FIBA Europe sajtótájékoztatón bejelentette: a 2010-es EuroLiga négyes döntõt a Ros Casares Valencia csapata rendezi. A Szpartak Moszkva Region, az UMMC Jekatyerinburg, a Wisla Can-Pack Krakkó és a Ros Casares Valencia részvételével megrendezésre kerülõ eseményt az Eurosport 2 közvetítésének köszönhetõen több mint 50 országban láthatják majd a sportág szerelmesei.

„Az egyik legtapasztaltabb és legprofesszionálisabb európai klub a Ros Casares Valencia. Biztos vagyok benne, hogy remek EuroLiga négyes döntõt fognak rendezni. Ez a Final Four az eddig is hatalmas izgalmakat hozó szezon fénypontja lehet. A televíziós szerzõdésünknek köszönhetõen az Eurosport 2 közvetítésével több mint 50 országban követhetik élõben a szurkolók az eseményeket.” – mondta George Vassilakopoulos a FIBA Europe elnöke.

Az április 9. és 11. között megrendezésre kerülõ eseményen az egyik elõdöntõben a Szpartak Moszkva Region és az UMMC Jekatyerinburg együttese csap össze, míg a másik ágon a házigazda Ros Casares Valencia a Wisla Can-Pack Krakkó gárdájával méri össze erejét.

Hirdetés