Hirdetés
Archivum

Valeri Garnier a Bourges új vezetõedzõje:

:

Hirdetés

Arról már korábban beszámoltunk, hogy miként alakul a Bourges kerete: a tavalyi csapat vázát sikerült együtt tartani és visszatér Celine Dumerc is. A távozó Pierre Vincent utódját és a teljesen új szakmai stábot azonban csak a héten mutatták be. A Bourges új vezetõedzõje Valeri Garnier.

A 46 esztendõs edzõnõ az elmúlt három évben a Toulouse gárdáját irányította. Az igen szerény képességû együttessel Garnier legjobb szereplése egy 12. hely volt, de idén 2-24-es mérleggel az utolsó helyen végzett az alapszakaszban.

Az egyébként igen sokra tartott szakvezetõnek nem lesz könnyû dolga ha szeretné megközelíteni elõdje eredményeit, mivel Vincent irányításával három bajnoki címet, kupát nyert a Bourges és kétszer játszottak EuroLiga négyes döntõben.

Teljesen átalakul a francia gárda szakmai stábja, Garnier segítõje Jérôme Authier lesz, míg technikai vezetõnek a klub legendás játékosát Cathy Melain-t kérték fel.

Azt, hogy Pierre Vincent hol folytatja, egyelõre nem lehet tudni. A pletykák szerint elképzelhetõ, hogy a férfi szakágban dolgozik tovább a kiváló szakember. A zuhanyhiradó az Asvel kispadjáról szól.

Hirdetés